Palača spregovorila o vrsti raka, ki ga ima Kate Middleton (preberi njihovo izjavo)

23. 3. 2024
Palača spregovorila o vrsti raka, ki ga ima Kate Middleton (preberi njihovo izjavo) (foto: Profimedia)
Profimedia

Znano je, kaj točno se je za kraljevimi zidovi dogajalo v zadnjih tednih.

Včeraj je javnost pretresla novica, da se Kate Middleton bori z rakom. Novico je svetu sporočila v izredno ganljivem video posnetku v katerem je pojasnila tudi, kaj se je za visokimi zidovi palače dogajalo v zadnjih tednih. V posnetku, ki je nastal v sredo, je princesa razkrila, da njena diagnoza najprej ni bila rakava, kar so v prvem sporočilu za javnost potrdili tudi kraljevi predstavniki, vendar je kasnejša analiza po operaciji razkrila nasprotno. Ko je posnila, zdaj prestala preventivno kemoterapijo, kot poročajo tuji mediji, pa je z zdravljenem začela konec februarja.

Ne spreglej:

Palača spregovorila o vrsti raka

Kensingtonska palača se je pri komuniciranju princesine diagnoze sicer ubrala isto pot, kot pri diagnozi kralja Karla in pojasnila, da vrste raka javnosti ne bo razkrila. Prav tako ne bo razkrila stadija, v katerega se je rak razvil, so pa javnost pozvali, naj ne špekulirajo o morebitnih diagnozah.

Profimedia

Kot je Kate javnost prosila že ob novici o operativnem posegu, želi zdravljenje prestati v kar se da zasebnem krogu. Kate je bolnišnico sicer zapustila 29. januarja, vse od tedaj pa je palača javnost obvestila le z enim sporočilom, v katerem je zapisala, da princesa dobro okreva. Kot je povedala v zgornjem posnetku, je po operaciji res dobro okrevala, vendar se je ob nadaljnji raziskavi na žalost pojavil večji problem.

Morda te zanima še: Prijatelj princa Filipa: "Tega vam ne bo nihče potrdil, a raka so odkrili tudi pri ..."

Preberi tudi: Vir iz kraljeve palače: "Rak kralja Karla III. je nevarnejši, kot smo mislili" (novo glede njegove diagnoze)

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja