No, tega pa nismo pričakovali: Toliko je v resnici velika in težka Victoria Beckham

21. 4. 2024
No, tega pa nismo pričakovali: Toliko je v resnici velika in težka Victoria Beckham (foto: Profimedia)
Profimedia

Njena vitka postava že leta in leta buri duhove. 

Victoria Beckham je v teh dneh praznovala svoj 50. rojstni dan in številni so prepričani, da 'abraham' še nikoli ni bil videti bolje. 

Res je, da je Victoria glede na svoja leta nadvse mladostna, postavna pa tudi gibčna - vragolije doma in v telovadnici namreč večkrat deli na svojem družabnem omrežju - zdaj pa je znano tudi, kakšna je njena skrivnost za 'večno mladost'.

Če si se morda spraševala, koliko je visoka in težka, so se tuji portali zdaj končno dokopali do informacije in razkrili, da je Victoria visoka 163 centimetrov, tehta pa le 48 kilogramov.

Profimedia

Kot so še zapisali, s svojim soprogom Davidom Beckhamom vsak dan jesta zdravo hrano pripravljeno po zdravih postopkih brez škodljivih snovi, na njenem jedilniku pa se res pogosto znajdejo ribe pripravljene na žaru ter zelenjava kuhana na sopari.

Ne spreglej:

Kaj točno se v enem dnevu znajde na njenem jedilniku pa si preberi spodaj:

Kaj je za zajtrk?

Kot so zapisali, Victoria nikakor ni klasična Angležinja, saj ob zajtrku ne pije čaja. "Vsako jutro najprej popijem tri žlice jabolčnega kisa, za tem skodelico vroče vode in limone, nato pa si privoščim kavico," je Victoria pred časom razkrila za Net-A-Porter.

Za zajtrk si prav tako večkrat privošči sadno-zelenjavni zmešanček, v katerem se znajde jabolka, kivi, limona, špinača, brokoli in chia semena.

Kaj je za kosilo?

Za medij Telegraph je pred časom povedala, da na dan poje kar tri do štiri avokade, prav ta sadež pa krivi za zdrav in sijoč videz svoje kože.

Za kosilo si prav tako pogosto privošči ribo ali kakšne druge morske sadeže, kot so rakci.

Kaj je za večerjo?

Namesto običajnih testenin si Victoria rada privošči tiste iz bučke. Te navadno popestri s kakšnimi morskimi sadeži ali doma pripravljeno omako.

No, to se pa sploh ne sliši tako slabo, kajne?

Morda te zanima še: Poglej, katera voditeljica, ki jo radi spremljamo, se je kljub številnim odhodom z RTVS vrnila

Preberi tudi: "Sem res jaz problem? Mož mi pravi, da sem bolana v glavo, ker po enem letu ne morem ..." (klic na pomoč Ljubljančanke)

Novo na Metroplay: Razlike med Slovenijo in ZDA ter kako do sanjske službe? | Elvi Rwankuba