Si se spraševala, kakšno delo opravlja Tina Gaber? Zdaj je razkrila en del svoje službe

18. 4. 2024
Si se spraševala, kakšno delo opravlja Tina Gaber? Zdaj je razkrila en del svoje službe (foto: Instagram/Tina Gaber)
Instagram/Tina Gaber

Zagotovo nisi edina, ki se to sprašuješ. 

Slabše vreme je predvčerajšnjim med drugimi občutila tudi Tina Gaber, izbranka predsednika vlade Roberta Goloba, ki se je javila na Instagramu. "Današnje krasno 'novembrsko' vreme in 10 ur sedenja v pisarni lahko rezultira le v 'Dan za junk food'," je na Instagram zgodbi zapisala Gabrova in pokazala, da se je odločila za dostavo hrane v pisarno. 

Ne spreglej:

Mnogi so se ob fotografiji, na kateri se je Gabrova javila iz pisarne, vprašali, kje in kaj počne. Točnega odgovora zaenkrat še nimamo, nekatere njene objave pa razkrivajo vsaj delček tega, kar počne.

Instagram/Tina Gaber

Tina Gaber je na Instagram zgodbi objavila utrinke priprav in nastopov kandidatov GIbanja Svoboda na evropskih volitvah. Predsednik vlade Robert Golob je februarja sklical sestanek na temo strateškega komuniciranja, kjer so govorili o poteku javne komunikacije vlade s poudarkom na družbenih omrežjih.

Na sestanku je bila prisotna tudi Gabrova, in sicer kot 'poznavalka družbenih omrežij'. Kot kaže je stopila v akcijo in kandidatom Gibanja Svoboda pomagala pri pripravi na nastope, sodelovala pa je tudi pri snemanju. Delila je utrinke priprave aktualne evroposlanke Irene Joveve in vodje strankinega podmladka Mateja Graha.

Instagram/Tina Gaber

Tina Gaber pa je na Instagramu objavo namenila tudi EU kampanji My Voice My Choice, kjer zbirajo podpise za varen in dostopen splav v Evropski uniji. "Ste z nami?" je zapisala Gabrova in dodala: "20 milijonov žensk v EU še zmeraj nima dostopa do splava. V določenih držav je prepovedan. Še huje! Na Malti gredo lahko ženske, če opravijo splav, od 18 mesecev do 3 leta v zapor. Zaradi prepovedi splava je v EU tudi veliko smrtnih žrtev. Največ jih je na Poljskem, od koder prihajajo res žalostne zgodbe."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Morda te zanima še: Trik newyorškega chefa: "Če živila nakupuješ TAKO, boš za manj denarja jedla veliko bolj zdravo"

Preberi tudi: Horoskop: Zato je OVNICA posebno znamenje zodiaka (+ kako jo najlažje osvojiš)