Skrito v raju: Danes prihaja zadnja epizoda, ki te bo še kako presenetila (in vemo, zakaj)

20. 5. 2024

Zadnji prizor ne bo takšen, kot ga pričakujejo zvesti gledalci ... 🫣

Pred gledalci je še zadnji, 75. del priljubljene slovenske serije Skrito v raju. Zadnji del prve sezone bo na sporedu danes zvečer in številni gledalci že komaj čakajo, da bodo videli, kako se bo vse skupaj odvilo. Ni skrivnost, da bo epizoda močno čustvena, ampak zadnji prizor te ne bo pustil ravnodušne.

Voyo/posnetek zaslona

Mnoge najbolj zanima, kaj se bo zgodilo med Markom in Laro. Mark je namreč odšel na policijo, kjer je povedal, kaj se je zgodilo pred petimi leti na Paklenih otokih in da je on tisti, ki je povozil potapljača do smrti. Nato pa je sklenil, da je prav, da resnico izvesta tudi Lara in njena mama Jana, zato se je odpravil v kamp Paradiso, kjer se je želel pogovoriti z Laro.

Ne spreglej:

Zadnji prizor prve sezone bo prav pogovor med Laro in Markom. A zgodilo se bo nekaj, kar mnogi gledalci ne pričakujejo. Morda so tudi zato ustvarjalci priljubljene serije že razkrili, da zelo kmalu prihaja tudi druga sezona zelo priljubljene serije. Kdaj bo ta na sporedu, pa zaenkrat še ni znano.

Bo Mark Lari povedal, kaj se je zgodilo?

Bo Mark Lari povedal, kaj se je zgodilo?

Voyo/posnetek zaslona

Nekako najbolj srečen konec ima Dino, ki ugotovi, da je Saška krasno dekle in si bo lahko z njo ustvaril družino, po kateri je dolga leta hrepenal. Malo manj srečen konec pa imajo preostali liki serije, saj njihova usoda obvisi v zraku. Ker drame ni nikoli dovolj, se bo zadnja epizoda končala s solzami v očeh, zato si nujno pripravi robčke.

Preberi še:

Novo na Metroplay: Soočenje Roberta Goloba in Janeza Janše | N1 STUDIO