Ko boš slišala najbolj BIZAREN trenutek Siddharte in Tomija Megliča, ne boš verjela svojim ušesom (VIDEO)

20. 4. 2024
Ko boš slišala najbolj BIZAREN trenutek Siddharte in Tomija Megliča, ne boš verjela svojim ušesom (VIDEO) (foto: Mediaspeed/Sandi Fišer)
Mediaspeed/Sandi Fišer

Hahahah, pa saj ni res! 

V začetku leta je ena najbolj priljubljenih slovenskih skupin Siddharta je izdala nov studijski album X, ki je njihov deseti po vrsti. Kmalu za tem pa nas je priljubljena skupina presenetila še z najnovejšim videospotom za skladbo 1Minuta, v katerem so zaigrali člani skupine, še posebej pa sta izstopala pevec skupine Tomi Meglič in njegova izbranka Cassie Kagen.

Ne spreglej:

Radio Robin je v sklopu praznovanja svojega 30. rojstnega dne pripravila VIP radijske koncerte Robinovih 30, prvi v nizu gostujočih pa so bili člani skupine Siddharta. Izvedli so pet legendarnih skladb v akustični priredbi in v intimnem vzdušju navdušili poslušalce. 

Celotnemu ekskluzivnemu koncertu Siddharte lahko prisluhneš tukaj:

Med koncertom so člani Siddharte s poslušalci delili anekdote iz njihove dolgoletne kariere. Si vedela, da je bilo eno izmed njihovih glasbenih prizorišč celo cirkuški šotor, na enem izmed nastopov pa so celo nastopali pred generali? "Nastopanje za uniformirane generale na Poljskem je bil zagotovo eden od najbolj bizarnih trenutkov v naši glasbeni poti. Nismo takoj dojeli, kaj se dogaja. Vabljeni smo bili na neko prireditev, ki je imela popolnoma drugi kontekst. A kljub nenavadnosti situacije smo ugotovili, da so bili gospodje v prvih vrstah, prijazni," je povedal Siddhartin bas kitarist Jani Hace.

Nato pa je pevec Siddharte Tomi Meglič še razkril nekaj malega o nastopanju pred manjšo skupino ljudi: "Za tako majhen trg, kot je Slovenija, morajo biti organizatorji koncertov (in tudi bendi) iznajdljivi. In potem se najdejo različna prizorišča, ki so res posebna in si nastop tam tudi zapomniš. […] Ta je zelo poseben, tukaj se res dobro počutimo, v takšnem formatu ga še nismo imeli. Ponavadi so radijski koncerti brez publike, tukaj pa vemo, da vsaj 20 ljudi posluša današnji koncert."

Mediaspeed/Barbara Reya

Morda te zanima še: Matej Zemljič, Gaja Filač in drugi igralci serije Skrito v raju se bodo družili z oboževalci (preveri, kje in kdaj)

Preberi tudi: Oboževalci navdušeni nad posnetkom Saše Lendero in njenega bivšega Mihe: "Vidva sta si usojena!"

Novo na Metroplay: Kristijan Crnica - Kikifly o glasbenem ustvarjanju, izzivih in prav posebni tetovaži