Oboževalec v Planici doživel srčni infarkt, Peter Prevc pa presenetil z gesto, ki orosi oko (VIDEO)

29. 3. 2024
Oboževalec v Planici doživel srčni infarkt, Peter Prevc pa presenetil z gesto, ki orosi oko (VIDEO) (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Peter je res človek z veliko začetnico. ❤️

Si vedela, da je bil za slovo od Petra Prevca vzpostavljen poseben mobilni telefonski odzivnik, prek katerega so se lahko poslovili njegovi oboževalci ter delili svoje zgodbe? Sporočil se je nabralo res veliko, a le eden je res izstopal.

Ne spreglej:

Izstopala je zgodba Marinke in Blaža Mošnika, ki prihajata iz Tuhinjske doline. Prevcu sta sporočila: "Spoštovani Peter. Kapo dol pred tako velikim športnikom in človekom z veliko začetnico. Vsa leta sva z možem srčno navijala za vas, se veselila z vami ob številnih uspehih in bila z vami tudi, ko vam ni šlo. Vedno pa je bilo najlepše v Planici. Tudi tisto nedeljo, 20. marca 2016, pred točno osmimi leti. Zgodaj smo prišli. Nenadoma je mož doživel srčni infarkt. Le hitri pomoči zdravnikov in medicinskega osebja iz šotora pod letalnico ter ekipi helikopterske nujne medicinske pomoči z Brnika se imava zahvaliti, da je pravočasno prišel do Kliničnega centra v Ljubljani in preživel. Vi pa ste ta dan zmagali. Zame je bila to dvojna zmaga. Dvojno veselje. Mož pa se še danes po vseh letih sprašuje, kako to, da je zmagal Peter, saj je letel le v poden skakalnice, jaz pa do Ljubljane. Peter, hvala za vse nepozabne spomine. In srečno v prihodnosti, na vseh poteh življenja. Morda pa se kdaj kje srečamo, da vam stisneva roko. Hvaležna Marinka in Blaž Mošnik iz Tuhinjske doline."

Ker je njuno sporočilo resnično izstopalo, ju je ponudnik komunikacijskih storitev povabil, da spoznata vrhunskega Petra Prevca. Njihovo srečanje je bilo nadvse čustveno, njima pa se je uresničila želja, da spoznata smučarskega asa.

Njihovo snidenje si poglej tukaj:

Morda te zanima še: O, joj! Svetovno znani par nenadoma prekinil zaroko (in vse pustil odprtih ust)

Preberi tudi: Predsednica Nataša Pirc Musar spregovorila o sinu in razkrila, ali bo kmalu postala babica

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja