Nikoli ne uganeš, kako zanimivo službo poleg pevske kariere opravlja Nastja Gabor, zaročenka Basija

29. 4. 2024
Nikoli ne uganeš, kako zanimivo službo poleg pevske kariere opravlja Nastja Gabor, zaročenka Basija (foto: GOLDEN BOYS)
GOLDEN BOYS

Priljubljena glasbenica svoje pevsko znanje z ljubeznijo deli tudi naprej.

Simpatična glasbenica Nastja Gabor je prav zagotovo izjemna ženska. Nastja namreč svoje oboževalce nenehno razveseljuje s svojo glasbo, poleg tega pa svoje glasbeno znanje in talent predaja tudi naprej. Pevka ima namreč na Koroškem svojo glasbeno šolo, v kateri poučuje petje in to jo zelo osrečuje.

Ne spreglej:

Nastja in njen partner Luka Basi sta se na Koroško preselila iz Gorenjske, kjer je Nastja prav tako poučevala petje. Na začetku jo je skrbelo, da bo na Koroškem trajalo nekaj časa, da pridobi nove učence, a se to ni zgodilo, še več - nekateri učenci iz Gorenjske še vedno obiskujejo njene ure.

Neo Visuals

"Iz Gorenjske se še vedno vozijo trije učenci. Imam že okoli šestdeset učencev. Koroška je glede glasbe zelo odprta, Korošci radi pojejo. Odprtje smo imeli septembra, novembra pa že prvi nastop na Prevaljah. Nekateri že razmišljajo, da bi se prijavili na oddajo Slovenija ima talent. Čeprav sem zelo odprta za vse, sem tudi stroga in učence pripravim, da imajo tudi neko zgodbo zadaj. Ni vse le tehnika petja, temveč poleg tega učenec odkrije tudi svoj jaz, ker se tako najlažje odkrijejo in začutijo glasbo," je za revijo Lady povedala Nastja.

Instagram/Golden Boys Hair & Makeup

V glasbeni šoli poleg petja ponujajo tudi učne ure kitare, bobnov, trobente, klavirja in saksofona ter s tem vsakemu, ki si želi vstopiti v svet glasbe, ponujajo enostaven začetek. "Vse kar si želimo je, da bi bile učne ure takšne, da bi ljudje z veseljem prihajali v naše prostore in odšli z dodatnim znanjem in še večjo mero energije in motivacije," piše na njihovi spletni strani.

Nastja in Luka sta tudi ponosna starša dveh otrok, hčerke Tie in sina Taia. Nastja je v enem izmed intervjujev povedala tudi, da sta njuna otroka za glasbo zelo zagrizena, starejši Tai ima velik smisel za igranje bobnov, mlajša Tia pa zelo lepo poje. Kljub temu pa pravi, da jima z Luko pustita prosto pot, da se bosta sama odločila, če bosta s tem želela bolj resno nadaljevati. "Učiva ju, ampak pustiva, da sta otroka in da živita svoje otroške sanje, da ne gnjaviva z nekimi stvarmi," je za Style.Over.Net povedala Nastja.

Instagram/Nastja Gabor

Morda te zanima še: Huuh! Poglej, kakšno obleko je partnerica Gorana Dragića izbrala za rdečo preprogo (FOTO)

Preberi tudi: Bine Volčič razkril novo tetovažo na zelo vidnem mestu, a prejel negativne komentarje (FOTO)

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu