VIDEO iz mladosti Dončića: Njegova mama Mirjam je čisto neprepoznavna, Luka pa tudi

9. 5. 2024
VIDEO iz mladosti Dončića: Njegova mama Mirjam je čisto neprepoznavna, Luka pa tudi (foto: https://www.instagram.com/mirjampoterbin/)
https://www.instagram.com/mirjampoterbin/

Na videu je tudi mali Luka, ki je že takrat navdušeno spremljal košarko. 🥰

Pred skoraj dvajsetimi leti se je v eni izmed takrat priljubljenih oddaj o Šolski košarkarski ligi pred mikrofonom znašel Saša Dončić, ki je v naročju držal svojega takrat nekajletnega sina Luko. Namen oddaje je bil, da Saša svojim oboževalcem pokaže, kako izgleda njegovo domače življenje, in da ga vidijo tudi v vlogi družinskega človeka.

Ne spreglej:

Ponosnega očeta so med drugim povprašali, ali misli, da mu bo sin sledil v košarki. "Ne bom ga silil, se bo že sam odločil, kako in kaj," je začel oče Saša, potem je mikrofon oziroma besedo prevzel Luka, ki se je pohvalil z besedami: "Mi smo tekli na krosu." Pred kamero pa je takrat stopila tudi Lukova mama, Mirjam Poterbin, ki je v oddaji prikazana, kako skupaj s Sašo ponosno spremlja, kako mali Luka igra video igrice. Posnetek dokazuje, da je bila Mirjam že od nekdaj lepotica - takrat je štela okoli 30 let.

Instagram/Screenshot

Saša je takrat razkril tudi, da je igranje video igric pri njih družinsko tekmovanje, v katerem tekmujejo on, žena in sin, zmagovalec pa dobi sladko nagrado, kot je čokolada. Posnetek je zares prikupen in že takrat je bilo jasno, kako živahen otrok je Luka, ki se je že takrat navduševal nad košarko. Na posnetku lahko namreč vidimo, da je imel v svoji sobi košarkarski koš. 

Celoten video si poglej tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Košarkaška Nostalgija (@kosarkaska.nostalgija)

Mirjam je trenutno tudi na obisku pri svojem sinu, katerega košarkarske tekme pogosto in zagreto spremlja. S svojo neomajno podporo sinu, svojo energijo, videzom in nasmehom že tik ob Lukovem vstopu v ligo NBA navdušila Američane, z eno izmed zadnjih fotografij, ki jo je objavila na svojih družabnih omrežjih, pa jih je zdaj le še spomnila, zakaj so se tedaj na prvi pogled zaljubili vanjo.

Na svoj Instagram profil je namreč objavila fotografijo, na kateri se je postavila ob sinov plakat pred tekmo, ki jo je Luka prejšnji teden igral v Dallasu. Nad fotografijo so bili številni navdušeni - v največji meri zaradi neomajne podpore, ki jo Mirjam Luki nudi že vse od začetka njegove profesionalne športne poti, v drugi vrsti pa seveda zaradi njene naravne lepote.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirjam Poterbin (@mirjampoterbin)

Zares je čudovita! ❤️

Morda te zanima še: Dončić z novo fotografijo pokazal, koliko je hčerka Gabriela že zrasla - res je že velika deklica (FOTO)

Preberi tudi: Tina Gaber pokazala, kaj točno je počela v sončni Barceloni (in v kako lepi oblekci se je sprehajala)

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk