Kaaaj? Miha Hercog razkril, da hodi na zmenke, vendar je iz enega moral že 'pobegniti'

26. 4. 2024
Kaaaj? Miha Hercog razkril, da hodi na zmenke, vendar je iz enega moral že 'pobegniti' (foto: Planet TV/Posnetek zaslona)
Planet TV/Posnetek zaslona

Priljubljeni glasbenik je iskreno spregovoril o svojem samskem življenju.

Januarja lani je Slovenijo pretresla novica, da se ločuje eden izmed najlepših parov na slovenski sceni - Saša Lendero in Miha Hercog. Par je takrat prosil za zasebnost in povedal, da na vprašanja o ločitvi ne bo odgovarjal. Kljub temu pa sta imela drug za drugega le najlepše besede, povedala pa sta tudi, da ostajata v prijateljskih odnosih in da bosta sodelovala tudi poslovno.

Osebni arhiv/Arhiv AM

Zdaj je Miha, po več kot enem letu od novice, razkril, da že hodi ven na zmenke. Priljubljeni glasbenik je sicer povedal tudi, da na resno zvezo po ločitvi še ni pripravljen in da so ti zmenki namenjeni bolj lahkotnemu spoznavanju. Kakšno dekle je povabil na kavo ali večerjo, vendar je pri tem tudi ostalo. Za Žurnal24 je razkril, da je že odšel na kakšne tri, štiri zmenke oziroma bolj srečanja ob kavi ali večerji, vendar še ni v fazi, ko bi se vezal, tako da je šel tja bolj za druženje.

Ne spreglej:

Seveda pa vsi zmenki niso bili uspešni - sinoči je Hercog v oddaji Poroka na drugi pogled razkril, da je bil eden izmed njih prava katastrofa. Miha se je zato zatekel k vsem dobro poznani zvijači in klic prijatelja izkoristil za izgovor, da je lahko "pobegnil" z zmenka. Za Žurnal24 je še razkril, da ni bilo narobe nič določenega, samo med njima res ni bilo prave energije, bila sta na povsem različnih bregovih, zato je izkoristil klic prijatelja in se izgovoril, da ima težave z avtomobilskim akumulatorjem.

Nedavno pa je po spletu zaokrožil posnetek Miha in Saše, ki dokazuje, da tudi po zaključku njune ljubezni še vedno ohranjata lepe odnose. Po zaključku ljubezni sta se odločila, da bosta še naprej sodelovala tudi poslovno - Saša je tako pred kratkim na svojem Facebook profilu objavila izredno simpatičen video posnetek, v katerem skupaj delata na njeni novi pesmi.

POsnetek zaslona Facebook Saša Lendero

Kot je Saška povedala v posnetku, jo številni sprašujejo, kdaj lahko pričakujejo njeno novo skladbo, z Miho pa sta pred kamero že razkrila del njene prihajajoče uspešnice. Pod posnetkom, ki je zabeležil že več kot 100 tisoč ogledov, se je usul plaz komentarjev njunih oboževalcev, ki so prepričani, da sta si Saška in Miha preprosto usojena.

"Joj sta smešna. Iz letala dol se vidi, da sta si usojena, samo ego dela in slepa sta oba, nazaj se oženita, pa skupaj zapojta en komad ali pa deset, saj je vseeno, samo skupaj bodita, pa bo cela Slovenija plesala, no, vsaj tisti, ki vama iz srca privoščimo srečo," je zapisala ena od njunih oboževalk.

"Hehe. Ma vidva sodita skupaj. Lep par bi bila, "spet". Samo povem. Kar sijeta skupaj," pa je zapisala druga. Saša in Miha sta tudi ponosna starša hčerke Arie, ki je pri njima vedno na prvem mestu.

Morda te zanima še: Gašper Rifelj se je pred mesecem v solzah poslovil, včeraj pa presenetil z novico, da ...

Preberi tudi: To je poteza Kralja Karla III., ki je Harryja spravila na rob solz (prepričan je, da se mu oče maščuje)

Novo na Metroplay: Življenje pod in izven soja žarometov | Maja Bulc