Priljubljena voditeljica spregovorila o najtežjem obdobju: "Prav na jok mi gre, ko pomislim na to"

22. 4. 2024
Priljubljena voditeljica spregovorila o najtežjem obdobju: "Prav na jok mi gre, ko pomislim na to" (foto: Jana Snuderl)
Jana Snuderl

S fotografijami je želela pokazati, da se na koncu vse dobro izteče. ❤️

Jerica Zupan, nekdanja radijska voditeljica na radiu Antena, je marca 2021 postala ponosna mamica sinčka, ki sta ga s partnerjem poimenovala Mars Taj. Takrat je njegov prihod oznanila s prečudovito objavo na Instagramu, s katero je tudi razkrila njegovo ime. Jerico in njeno družinico pa so takrat s čestitkami in lepimi željami obsuli številni znani Slovenci, med njimi tudi Špela Grošelj, Sanja Grohar, Robert Roškar, Sara Rutar, Katarina Benček in drugi.

Ne spreglej:

Objavo si lahko pogledaš tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jerica Zupan (@jericazupan)

Jerica je zares ponosna mamica in s fotografijami svojega sinka večkrat razveseli svoje sledilce. Pred kratkim pa je iskreno spregovorila tudi o svojem porodu in obdobju po njem, ki pa zanjo zares ni bilo lahko. Odločila se je, da bo pokazala posnetke, ki so nastali v enem od najbolj ranljivih obdobij v njenem življenju. To je storila, da bi opogumila vse mlade mamice, ki se soočajo s poporodno otožnostjo in drugimi poporodnimi preglavicami. S fotografijami je namreč želela sporočiti vsem, ki se srečujejo s podobno situacijo, da bo na koncu vse v redu.

Priljubljena voditeljica se je po porodu namreč soočila s poporodno otožnostjo, ki je pri njej trajala en mesec. Ker je rodila ravno v času korone, so bili obiski prepovedani, zato se je morala skoraj sama soočiti z vsemi izzivi, ki so prišli po porodu. V obdobju, ko je ob sebi najbolj potrebovala svojega partnerja, to ni bilo mogoče. Z bližnjimi so to težavo rešili tako, da so ji prišli pomahat pred njeno okno v porodnišnici.

Preberi tudi:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jerica Zupan (@jericazupan)

"Komaj sem speljala, a kljub temu da ni bilo popolno, tega obdobja ne zamenjam. Prav na jok mi gre, ko pomislim na to. Želim pa sporočiti, da vse zmoreš, če le imaš pravo podporo in ljudi, ki prepoznajo, da si v stiski. Hormoni po porodu naredijo svoje in na to nimaš vpliva," je povedala Jerica.

Pravi, da se ji je tisti mesec, ko je imela poporodno otožnost, zdelo da bo konec sveta. Jerica je kmalu premagala poporodno otožnost, povedala je, da ji je najbolj pomagal pogovor. Vsem mladim mamicam tako sporoča, da bo vse v redu. Zelo pomembno pa je tudi, da se vse mamice, ki se soočajo s poporodno otožnostjo, obvezno posvetujejo z zdravnikom ali drugim zdravstvenim delavcem, ki jim bo znal poiskati pomoč, ki jo potrebujejo!

Fotografije, ki jih je delila Jerica, si poglej tukaj:

Instagram/Jerica Zupan
Instagram/Jerica Zupan
Instagram/Jerica Zupan

Morda te zanima še: Pogačar po zmagi zadrževal solze in spregovoril o družinski tragediji: "Dirkal sem za ..." (VIDEO)

Preberi tudi: "Tašči čisto nič ni prav in zdaj od nas pričakuje, da bomo ..." (zapis jezne Slovenke)

Novo na Metroplay: Razlike med Slovenijo in ZDA ter kako do sanjske službe? | Elvi Rwankuba