Opaaaa! Nismo vedele, da ima Goran Dragić TAKŠNE plesne sposobnosti (VIDEO)

18. 4. 2024
Opaaaa! Nismo vedele, da ima Goran Dragić TAKŠNE plesne sposobnosti (VIDEO) (foto: Instagram/Goran Dragić)
Instagram/Goran Dragić

To moraš res videti! 😍

Goran Dragić in njegova srčna izbranka Greice Murphy se trenutno mudita v Panami, kamor sta se odpravila v sklopu neprofitne fundacije Orphaned Starfish, ki se osredotoča na razvoj poklicnih centrov za sirote, žrtve zlorab in druge ogrožene predstavnike mlajših generacij. Center je leta 2004 ustanovil nekdanji bankir z Wall Streeta Andy Stein, ki je zasnoval program, ki otroke v sirotišnicah poučuje računalniških veščin.

Ne spreglej:

Goran in Greice sta podpornika te fundacije, zdaj pa sta obiskala tudi enega izmed njihovih prostorov v Panami, kjer sta se družila s prebivalci centra in njegovimi podporniki. A kot kaže sta uspela vse skupaj združiti v prijetno doživetje. Goran je s fanti igral košarko, skupaj z izbranko pa sta zaplesala njihov tradicionalni ples. 

Njune plesne sposobnosti si poglej tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragić (@the_1_dragon)

Par pa je obisk Paname izkoristil tudi za turistične dejavnosti. Panamo pa si bosta zagotovo zapomnila po nagajivi opici, ki jima je med njunim pošteno ponagajala. Par si bo ta izlet zagotovo zapomnil za vedno, fundacija pa bo letos organizirala dobrodelno gala prireditev v Miamiju, kjer živi Dragić. Na prireditvi bosta oba z Greice prav posebej počaščena kot podpornika te dobrodelne organizacije. Prav zares jima gre dobro, dobro pa delita tudi z drugimi. ❤️

Morda te zanima še: Kaj nepričakovanega si je včeraj Tina Gaber privoščila v službi? "Danes je dan za ..." (FOTO)

Preberi tudi: Nika Križnar objavila nove poročne fotografije in ne boš verjela, KDO je pripravil njeno poročno torto (FOTO)

Novo na Metroplay: Kristijan Crnica - Kikifly o glasbenem ustvarjanju, izzivih in prav posebni tetovaži