Ana Praznik spregovorila o TEMNI plati oddaje Delovna akcija, ki je po TV ne vidimo 😞

19. 4. 2024
Ana Praznik spregovorila o TEMNI plati oddaje Delovna akcija, ki je po TV ne vidimo 😞 (foto: Voyo/posnetek zaslona)
Voyo/posnetek zaslona

Ne, tokrar ne govorimo o težkih življenjskih zgodbah in mnogih urah na setu. 

Ana Praznik je srca gledalcev širom Slovenije v zadnjih letih zagotovo osvojila tudi s svojim nastopom v priljubljeni oddaji Delovna akcija, v kateri ekipa slovenskih mojstrovalcev pomoči potrebnim družinam pomaga do novega doma. Si serijo rada ogledaš tudi sama? Potem te bo zagotovo zanimala temna plat oddaje, ki je na malih zaslonih nismo imeli priložnosti spoznati.

Čeprav si lahko vsi mislimo, kako težko je poslušati in reševati težke življenjske zgdbe, v katerih so se znašli sodelujoči v akciji, je Ana Praznik ustvarjalcem portala 24ur razkrila, da so včasih najtežji pogoji snemanja.

Ne spreglej:

Kot je povedala v POPkastu, je včasih snemanje zelo utesnjeno, saj se mora v majhne prostore stlačiti celotna ekipa, vključno s snemalci, tonskimi mojstri in uredniki. Prav ta utesnjenost in intenzivnost velikokrat ustvarjalcem predstavljajo velik izziv, saj tako fizično kot psihično vpliva na vpletene. Si kaj takšnega pričakovala?

Sicer pa je Ana na svojem družabnem omrežju že večkrat razkrila, da mora zaradi snemanja veliko časa preživeti stran od družine in živeti v hotelih po Sloveniji, v prej omenjenem podkastu pa je tudi priznala, da si pred začetkom snemanja ni mislila, kako naporno bo takšno snemanje.

POP TV

Kot je povedala, ustvarjanje te oddaje od nje zahteva več energije in časa, kot si je predstavljala, ter da je izpostavljenost različnim vremenskim razmeram, kot je ekstremno visoka temperatura ali pa mraz zelo obremenjujoča. Kljub vsem težkim platem pa v oddaji ni mogoče spregledati dejstva, da Ana to delo res opravlja z vso dušo in srcem in prepričane smo, da je tudi zaradi njene pozitivne energije oddaja tako uspešna, kot je. 

Morda te zanima še: To je kralju Karlu III. napovedala astrologinja princese Diane (in VSE se uresničuje)

Preberi tudi: Kim Kardashian prihaja v Beograd in za svoj obisk ima zeloooo posebne ZAHTEVE

Novo na Metroplay: Kristijan Crnica - Kikifly o glasbenem ustvarjanju, izzivih in prav posebni tetovaži