Saj ne moreš verjeti! Mislila je, da ji je partner nezvest, nato pa je izvedela nekaj še hujšega

23. 3. 2024
Saj ne moreš verjeti! Mislila je, da ji je partner nezvest, nato pa je izvedela nekaj še hujšega (foto: Profimedia)
Profimedia

"Ustvarila sem lažni račun in začela klepetati s svojim fantom, on pa mi je povedal, da ..."

Ljubezenske drame se dogajajo v najrazličnejših oblikah in mnogokrat postrežejo z nepričakovanimi preobrati. In tudi izkušnja, ki jo s teboj delimo v nadaljevanju, je ena izmed njih. Američanka Akosuah May, ki je sumila, da jo fant vara, je ostala v šoku, potem ko je ustvarila lažni račun za zmenke, da bi ga ujela. Tega, kar je sledilo, namreč zagotovo ni pričakovala.

Akosuah je na platformi X (Twitterju) razkrila, da se je na aplikaciji za zmenke izdajala za drugo žensko, potem ko je postala sumničava glede svojega partnerja. In kako se je končalo?

"Ustvarila sem lažni račun in začela klepetati s svojim fantom, on pa mi je povedal, da je njegovo dekle pred dvema mesecema umrlo," je zapisala.

Njen tvit je hitro postal viralen, pod njim pa se je zgrnilo komentarjev. Ena izmed njenih sledilk je tvitnila: "Ko ti bo pisal, mu povej, da si umrla pred dvema mesecema." Tale je dobra! 😅 Bi se tudi ti podobno odzvala ali bi odreagirala popolnoma drugače?

Ne spreglej:

Kaj storiti, ko izveš, da te partner vara?

1. Bodi pripravljena na celo verigo čustev, ki bodo zajela tvojo ranjeno dušo.

Zagotovo se boš soočila z jezo, razočaranjem, besom, ničvrednostjo in morda na koncu tudi z olajšanjem. Če ti je težko, naj te ne bo sram svoja čustva spraviti iz sebe – zaupaj se prijateljici, mami ali strokovnjaku. Nikar pa mu ne skušaj vrniti bolečine, ki jo občutiš, na isti način – z varanjem!

2. Prepričaj se, da se partner morda ni okužil s kakšno spolno prenosljivo boleznijo.

Marsikateri skok čez plot je namreč lahko vir okužb, ki prizadenejo ne samo njega, ampak tudi tebe kot spolno partnerko. Opravi test, da boš mirna.

3. Če si mu pripravljena oprostiti, pridi do dna vsem vzrokom, zaradi katerih je do varanja prišlo.

Povej mu, da se bo moralo v vajinem razmerju marsikaj spremeniti, če si bo želel tudi v prihodnje življenje deliti s teboj. Za dobrobit razmerja pa se bosta seveda morala potruditi oba.

Preberi še: Zakaj moški gleda pornografijo, če ima žensko, s katero je v postelji zadovoljen? Ta zapis moškega ti bo odprl oči

Te morda zanima tudi: V čem je smisel vsega, če na koncu umremo? (+ izjave Slovencev, ki dajo misliti)

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja