"En teden sem seksala dvakrat na dan in zgodilo se mi je nekaj popolnoma nepričakovanega" (resnična zgodba)

26. 4. 2024
"En teden sem seksala dvakrat na dan in zgodilo se mi je nekaj popolnoma nepričakovanega" (resnična zgodba) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Morala sem priznati, da sem si zaradi več seksa želela še več seksa," je sprva zapisala. Nato pa je prišel petek ...

Kot 43-letna ločena mati treh otrok sem končno prišla do točke v življenju, ko resnično uživam v seksu, čeprav nimam vedno veliko časa zanj. Ko mi je prijateljica postavila izziv, naj poskusim en teden seksati dvakrat na dan, sem bila navdušena. Edini primer v mojem življenju, ko sem seksala več kot enkrat na dan, je bil, ko sem poskušala zanositi - in takrat je bil seks res le sredstvo za dosego cilja.

Z mojim fantom Mariom* običajno seksava trikrat ali štirikrat na teden, zato bi bilo to precejšnje povečanje. Odločila sem se, da mu o izzivu ne bom povedala, in sem se ga takoj lotila. Tako je šlo. 

Ponedeljek

Moji otroci so bili pri bivšem in Mario je ostal čez noč. Oba sva se hkrati pripravljala za delo, zato sem se odločila, da ga presenetim pod tušem in mu pomagam, da se umije. Tega še nikoli nisva počela, vendar sem si vedno želela poskusiti. Čeprav je bilo malo spolzko in težko manevrirati - v filmih je vedno videti tako enostavno! -, je bil začetek dneva zelo dober.

Kasneje zvečer sva si z Mariom nameravala ogledati gledališko predstavo. V gledališču je bilo zelo temno, zato sem se med drugim dejanjem z roko dotaknila sprednjega dela njegovih hlač. Ne morem verjeti, da to priznam, ampak dejansko sva se prikradla v kopalnico in se na hitrco zaprla v eno od kabin. To je bila zame še ena prva izkušnja - precej strašljiva. Sledila sem Mariu ter ves čas upala in molila, da naju ne bodo ujeli. Hitro sva končala in se neopazno vrnila na svoje sedeže. Na najino srečo očitno nihče ne mara hoditi na stranišče sredi predstave!

Torek

Zbudila sem se sama in če sem iskrena, po dejavnostih prejšnjega dne nisem razmišljala o seksu. Poskušala sem se samozadovoljevati, vendar me je vagina precej bolela. Mario se je tisti večer ustavil pri meni z večerjo in gledala sva film. Poigravala sva se na kavču, kar je pripeljalo do seksa v moji spalnici. Uporabila sva veliko lubrikanta in na srečo me ni bolelo zaradi pretirane 'uporabe'.

Sreda

Odločila sem se, da bom Maria zbudila tako, da ga spodaj obdelam. Prebujanje moškega z oralnim seksom ni ravno nekaj, kar bi običajno počela, vendar sem uživala v tej na novo odkriti spontani plati sebe. Ker je nato odšel na službeno pot, otroci pa so bili doma, nisem bila prepričana, kako bom v svoj dan vključila še eno spolno seanso. Potem pa sem se spomnila, da sva lahko še vedno skupaj - hvala, Facetime. Mislim, da je bil Mario malo presenečen, da sem spet dala pobudo za seks, vendar se je vsekakor vživel.

Pozneje tisto noč me je začelo skrbeti, da sem mu s tem, ko sem ves čas dajala pobudo za seks, odvzela priložnost, da bi bil "moški". Zadnja stvar, ki sem jo želela narediti, je bila, da bi mu dala občutek, da mi ne more slediti, saj sem vedela, da ima Mario, tako kot večina fantov, s katerimi sem bila, zelo rad, da je on tisti, ki daje pobudo za stvari.

Četrtek 

Ko so bili otroci v šoli, sem si privoščila majhno seanso samozadovoljevanja z uporabo svojega vibratorja. Skoraj instantno me pripelje do orgazma, zato je to enostavno in zabavno. Morala sem priznati, da sem si zaradi več seksa želela še več seksa - res sem se veselila, da bom spet osebno videla Maria. Tisto noč sem ga poskušala poklicati za še malce seksa po telefonu, vendar je bil na pozni večerji in ni dvignil telefona. Razmišljala sem, da bi še enkrat poskusila masturbirati, vendar sem bila preveč utrujena. Poskušati dvakrat na dan vključiti seks ni bilo lahko, še posebej, ko je bil moj partner odsoten.

Petek

Mario me je presenetil, ko se je v moji pisarni pojavil naravnost z letala. Rekel je, da je zaradi najinega posebnega 'telefonskega pogovora' razmišljal o meni in da me mora takoj videti. Zaklenila sem vrata svoje pisarne in mu dovolila, da me je nagnil čez mizo. Ker je moja pisarna na koncu hodnika in ker je bila večina ljudi na kosilu, ni bilo velike nevarnosti, da bi naju kdo odkril, zato sva bila tiho. To je bilo veliko bolje kot moj običajni odmor sredi dneva - in nekaj, kar sem že storila (in bom še kdaj)! 

Tistega večera sem Mariu poslala sporočilo, da bi rada, da pride k meni, in vprašal me je, kaj se dogaja. Na koncu sem mu povedala o spolnem izzivu in zdelo se mu je smešno. Rekel je, da to pojasnjuje, zakaj sem bila v zadnjem času tako razigrana. Sam je sicer precej nezahteven, zato ga je zanimalo in je bil pripravljen sodelovati.  Prišel je in imela sva zelo miren seks, ki se zame ni končal z orgazmom, kar ni tipično. Mislim, da je bila kriva kombinacija mojih otrok, ki so bili v hiši, in dejstvo, da sem bila tako izčrpana. To je bila vsekakor pomanjkljivost vsega seksa - začelo se mi je zdeti, da kakovost začenja trpeti.

Sobota

Čeprav sva bila oba precej izčrpana, je Mario želel prispevati svoj delež k temu, da bi mi pomagal zaključiti teden, zato sva se zgodaj zjutraj spet pogovarjala prek Facetima. Pred izzivom sva nekajkrat seksala na tak način in sprva je bilo to malo zastrašujoče - vedno potrebujem nekaj časa, da se počutim prijetno, ko sem tako na ogled, vendar imava rutino, ki nama ustreza. Ko me je vprašal, sem mu povedala, kaj počnem sama s seboj, in mu nato omogočila, da je malce pogledal, on pa je storil enako. 

Tistega večera sem se ustavila pri Mariu za drugo rundo, vendar mi ni šlo tako dobro. Poskusila sva seksati, ampak je bilo zame boleče tudi z veliko lubrikanta - in prvič v petih mesecih, odkar sva bila skupaj, je imel Mario težave z ohranjanjem erekcije. Začelo se mi je dozdevati, da morda toliko seksa vendarle ni bila dobra ideja.

Nedelja

Ker sem se počutila obvezano, da končam teden, sem dan začela s svojim zanesljivim vibratorjem. Z lahkoto je šlo, vendar pa je bilo vsekakor manj zabavno kot običajno; seks se mi je začel dozdevati kot obveznost in ne kot nekaj, kar sem počela za užitek. Kasneje tistega dne sva bila z Mariom pri meni doma sama, kjer sva si privoščila nekaj hrane na dom in Netflix. Oba sva se strinjala, da je kljub temu, da imava zelo rada seks, lepo imeti nekaj časa, da dejansko pogrešava drug drugega. Tisto noč sva se odločila vzeti si pavzo od spolnosti. Toda ko sem ugasnila luči in sva se stisnila pod odejo, me je začel poljubljati po vratu, in še preden sva se zavedela, so oblačila že letela z naju.

Na splošno mislim, da je seks dvakrat na dan zame preveč. Čeprav mi je dal občutek, da sem neverjetno seksualno bitje - mislim, seksala sva na predstavi! -, je res, kar pravijo, da tudi preveč dobrega ni v redu. In ko gre za seks, sva oba z Mariem ugotovila, da sva pogrešala njegovo pričakovanje, ki je včasih lahko bolj zabavno kot samo dejanje.

Po predlogi Ronnie Koenig

*Ime je spremenjeno.

Preberi še: "Svojemu možu redno pošiljam fotke svoje vagi**, in TO je razlog, zakaj" (priznanje ženske)

Te morda zanima tudi: "Raka ima, njen mož pa že pol leta hodi po vasi z novo - zdaj mi je rekla, da ..." (izpoved zgrožene Prekmurke)

Novo na Metroplay: Razlike med Slovenijo in ZDA ter kako do sanjske službe? | Elvi Rwankuba