Simbioza s počitniškim programom za mlade in mlade po srcu

28. 5. 2014
Simbioza s počitniškim programom za mlade in mlade po srcu

S Simbiozo nikoli ni dolgčas. In tudi junija ne bo. Tudi tokrat so namreč pripravili pestro dogajanje tako na rekreacijskem, izobraževalnem kot svetovalnem področju.

Pridružiš se jim lahko na jutranji telovabi, namiznem tenisu, zdravstvenem in zaposlitvenem kotičku in mnogih drugih aktivnostih.

Naj jih na tem mestu naštejemo le nekaj:

  • Brezplačno počitniško varstvo za otroke

V sodelovanju z Mestno občino Ljubljana pripravljajo počitniško varstvo za otroke od 1. do 5. razreda osnovne šole. Enotedenske delavnice bodo potekale čez celo poletje, zvrstili pa se bodo naslednji tematski tedni: umetniški teden, športni teden, teden za naravo in teden princesk in princev. Z rezervacijo za prosto mesto otroka gre pohiteti!

  • Brezplačne računalniške delavnice

Simbioza mojstri pripravljajo brezplačne računalniške delavnice od 17. do 19. junija v dveh terminih dnevno: 9.00-11.30 in 16.00-18.30. Pokliči na 040 336 311 za več informacij o delavnicah in prijavo.

  • NOVO: Bonjour! - tečaj francoščine

Pripravili so tudi začetni tečaj francoščine, ki bo potekal ob ponedeljekih od 16.30 do 17.30. Poudarek bo na praktični rabi jezika v vsakdanjem življenju in pogostih izrazih. Tako boš v Parizu lahko poklepetala z domačini, v francoščini naročila rogljiček ter občutila zares pravo vzdušje. Pokliči na 040 336 311 ali pišite na mgc@simbioza.eu za več informacij in prijavo. Cena na mesec je le 15 EUR.

In še to!

Prostovoljno delo!

Pri Simbiozi iščejo prostovoljce za delo z otroki na projektih Zelena obzorja in počitniškem varstvu "Poletje v Ljubljani". Več informacij TUKAJ.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol